Az első küldetés

Sziasztok! A mai fejezet egy ismétlés, ugyanis ez már egyszer szerepelt és arról szeretnék beszélni, hogy miért van ez most így. Ennek idővel el kellett jönnie és úgy éreztem, hogy most van itt az ideje. Az eddigi fordításaimat a Web Novel alapján készült angol fordításokból készítettem, azonban ez egyre nehezebben volt fenntartható, egyfelől az angol fordítás gyenge minősége miatt, másfelől a Web Novel és Light Novel verzió közötti különbségek miatt, ami az anime folytatásával egyre jobban ki fognak ütközni és ahogy szokott lenni a Web Novelt lassan az emberek elfelejtik és a Light Novel lesz az elfogadott verzió.

Próbálom nagyjából ott folytatni, ahol tartottam, de logikusan a kötet elejéről akartam kezdeni és ez a 16. kötet 1. fejezete. Korábban ez a 18. kötet 3. fejezete volt, szóval a türelmeteket kérem, míg tényleg elérjük az új fejezeteket. Tartalmilag nem fog új információval szolgálni a fejezet, ha már olvastad korábban, de én úgy éreztem, hogy a legjobb, ha teljesen újrafordítom ezt a néhány fejezetet. Szóval itt van, jó olvasgatást hozzá!

16. kötet 1. Fejezet: Letöltés

És akkor térjünk rá arra, mi várható a jövőben. Szeretnék heti egy fejezetet kiadni, ami vagy sikerül vagy nem, de próbálom tartani. A régi kötetek újra lesznek dolgozva, kötetenként és nem fejezetenként, erre nincs ütemtervem. Nem tervezem újrafordítani a régi köteteket, valószínűleg formailag ráncba lesznek szedve és ha tudok lényeges változásról, akkor az érintett rész újra lesz fordítva és fel lesz tüntetve a hírben a változás, ha van. A Web Novel verzió elérhetősége az oldalon nem fog változni, a projekt felületen ugyanúgy eléritek majd és ott találtok egy “Light Novel” nevű mappát, amin belül majd megtalálhatjátok az új fordításokat.

Valószínűleg nem válaszoltam minden kérdésre, szóval nyugodtan tegyétek fel a chat-en őket, ha van.